SDC12003 m.jpg

Анализа задатака из делокруга рада Војне болнице Ниш за 2013.годину

05. 02. 2014

Анализа задатака из делокруга рада Војне болнице Ниш  за 2013.годину одржана је 05.02.2013.године  у великој сали Одељења за хируршке болести.

Анализи су  поред најодговорнијих старешина и ВС ВБ Ниш присуствовали и  председник ВВЛК, командант  УЗПМЗ, Начелник санитетске службве 3.бр КоВ и представник ВБА..

Уводну реч на анализи дао је Управника ВБ Ниш, Прим др Радише Витас, који је изнео циљ анализе и извршио краће упознавање са  основним достигнућима и проблемима у реализације задатака из делокруга рада ВБ Ниш.

 

Најодговорније старешине Војне болнице Ниш   сагледали су услове рада у 2013. години,  њихов утицај на одржавање квалитета  здравствене заштите у Установи по свим сегментима  додељених мисија.

 

Закључено је да је ВБ Ниш у 2013.години,  реализовала задатке   из делокруга рада, у високом проценту 97,0%  и уз мала одступања, омогућила функционисање у извршавању примарне, секундарне и делом, терцијалне здравствене заштите свих категорија који остварују право на пружање услуга ове Установе. Повећање обима послова ВБ Ниш за 20% је последица чињенице да је ВБ Ниш у мрежи ЗУ Р. Србије практично од 07.02.2013.год.

 

 



Oбјављено у секцији: Актуелности

Верзија за штампу

 
A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас