SDC11863_s.JPG

Информисање припадника Војне болнице Ниш

03. 10. 2013

Информисање  припадника Војне болнице Ниш

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дана 02.10.2013. године  у оквиру редовних активности, одржано је информисање  професионалних војних лица, војних службеника и војних намештеника, у амфитеатру Одељења за хируршке болести са почетком у 13,00 часова .

 

Пуковник  Александар др Петковић , помоћник управника ВБ Ниш , је отворио информисање, саопштио циљ  и план информисања.

 

Информисање о оствареним резултатима рада Војне болнице везано за војне и цивилне  осигуранике након потписивања уговора .

 

Решавање кадровске непопуњености путем конкурса

 

 

Превођење   војника по уговору у војне службенике .

 

Војна болница Ниш је са Управом за дечију, социјалну и примарну здравствену заштиту Града Ниша закључила уговор о ангажовању лица из Центра за социјални рад, у циљу унапређења сарадње ВБ Ниш и градских институција. Тренутно је у ВБ Ниш ангажовано 5 лица (2 медицинска техничара и 3 НКВ).

 

 

Потпуковник Саша Филиповић, начелник Одеска за људске ресурсе упознао је састав са новим Правилником о  путним трошковима.

 

 

Референт за информисање ВС Мила Недељковић, информисала је састав о могућности  увида у   евидентирани пензиони стаж у Фонду за  пензионо  осигурање филијала за нишавски округ  путем  интернета, понуди Републичког фонда за добровољно здравствено осигурање.

 



Oбјављено у секцији: Актуелности

Верзија за штампу

 
A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас