IMG_20171118_115624.jpg

БЕСПЛАТНИ ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕДИ

18. 11. 2017

 Капија Војне болнице Ниш  данас је од  осам часова била отворена  за  бесплатне прегледе грађана Ниша. Неки су искористили могућност заказивања истих, а већина се на пријавницу  установе јавила са здравственом књижицом.Након изражене жење грађана који би  преглед  желели да оабаве , медицинско особље Војне болнице је издавало  упутницу са именом и презименом и називом  кабинета у који се упућује.

 

Интересовање  грађана је  велико, што се видело  по броју који је  био на пријавници  установе.

 

Грађане је поздравио и лично  управник Војне болнице Ниш пуковник  др Јовица Станојковић и захвалио се на поверењу које имају   у војне лекаре.

 

Специјалистички прегледи су  обављени на кабинетима : у  Групи интернистичких грана на  интерном  кабинету, кардиолошком, гастроентеролошком, ендокринолошком, кабинету за болести плућа и  неуролошком кабинету.

У  Група хируршких грана на кабинету за хируршке болести, ортопедском кабинету,

кабинету за урологију, кабинету за офталмологију, кабинету за ОРЛ

 

По индикацијама лекара специјалиста обављане су  и  основне лабораторијске анализе  као и радиолошке дијагностичке процедуре.

 

Обављено је   укупно:

- 465 специјалистичких  прегледа,

- 18 пацијената је упућено ради  допунских лабораторијских анализа,

- 129 радиолошких дијагностичких  процедура,

( 65 радиографија, 64 ултразвучних прегледа),

- 5 спирометрија.

 

Своје задовољство  организацијом  пријемом  и обављеним  прегледима  изразили су  и  пацијенти , међу њима и  госпођа Олга Стојановић, која је након  интернистичког прегледа  завршила радиолошку дијагностичку процедуру која јој  је  важна за даљи ток  лечења. Oбјављено у секцији: Актуелности

Верзија за штампу

 
A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас