penz1.jpg

УДРУЖЕЊЕ ВОЈНИХ ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ ГРАДСКА ПОДРУЖНИЦА НИШ ОБЕЛЕЖИЛО 29 ГОДИНА РАДА

31. 10. 2022

Обележавању јубилеја Удружења војних пензионера Србије-Градске подружнице Ниш, присуствовали су и представници Војне болнице Ниш. У име управника, пуковник др сци.мед. Небојша Ђенић, хирург, начелник Сектора хируршких грана, потпуковник др Зоран Смиљковић, физијатар, начелник Одељења за физикалну медицину и рехабилитацију  и вс Мила Недељковић, референт за информисање.

 

Уз пригодан  културно уметнички програм, председник Удружења Градске подружнице Ниш, Зоран Јашовић је истакао вољу  и ентузијазам  војних пензионера  да  се својим радом и упорношћу  боре за права свих   чланова. Поред решавања стамбених питања, усаглашавања пензија, важно је да имају добро здравље. А о њиховом здрављу и чланова породица, брину лекари и медицинско особље Војне болнице Ниш. У периоду  који је иза нас  је било проблема у функционисању здравствне заштите, али су исти превазиђени.

 

У знак  захвалности  за успешну сарадњу, Удружење је и ове године  доделило признања  заслужним  појединцима.

 

Плакета Удружења  додељена је пуковнику др сци.мед. Небојши Ђенићу, хирургу, начелнику Сектора хируршких грана, а потпуковнику др Зорану Смиљковићу уручена  је захвалница.

 

Присутнима се обтатио пуковник др сци.мед. Небојша Ђенић и захвалио, у своје лично име и у име свих лекара и особља Војне болнице Ниш и истакао да је велика част и привилегија да се брину о здрављу свих осигураника али и војних пензионера, чији ће чланови и лекари Војне болнице једног дана бити. 

 

 

 

 

 



Oбјављено у секцији:

Верзија за штампу

 
A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас